M van Rooij Transport
M van Rooij Transport
M van Rooij Transport
M van Rooij Transport € 115,- per uur
M van Rooij Transport
 

» | Vacatures


Vacature: Chauffeur Meubeltransport C-rijbewijs

Ben je op zoek naar veel afwisseling in je werkzaamheden, beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel én omschrijven jouw vrienden en familie jou als handig? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de chauffeur C waar M. van Rooij Transport bv naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Van maandag tot en met vrijdag rijd jij met je Volvo (FM of FL) naar diverse locaties om (particuliere)inboedels, laboratoriumapparatuur, (school)meubilair of wellicht verwarmingsketels te vervoeren. Ja! Zo divers kan je werkweek zijn. M. van Rooij heeft namelijk diverse vaste klanten die terugkerend gebruik maken van hun prettige dienstverlening. Zo sta je ineens te werken in een woonhuis, ziekenhuis, basisschool, universiteit of een prachtige villa.

Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de spullen die je vervoert, op een efficiënte en zorgvuldige manier wordt in- en uitgepakt én wordt in- en uitgeladen. Bij het vervoeren moet het een en ander soms ook uit elkaar gehaald worden én op locatie weer in elkaar gezet worden. Hier draai jij je hand niet voor om, jij bent hiervoor dan ook de aangewezen persoon voor. Goed contact met de klant is erg belangrijk, jij bent dan ook een sociaal persoon en neemt je verantwoordelijkheid.

Wat kan je verwachten?

M. van Rooij bied je een afwisselende baan binnen een informeel, gezellig en hecht team. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die fulltime beschikbaar is en het geen bezwaar vindt om 40 à 50 uur per week te werken.
Je start op basis van een tijdelijk contract, bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid kan dit uitgroeien tot een vaste aanstelling. Er wordt gewerkt conform cao-beroepsgoederenvervoer en er is de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

De ideale kandidaat

- Beschikt over het C-rijbewijs, Code 95 én digitale bestuurderskaart.
- Heeft ervaring met verhuizingen of de wil om hierin opgeleid te worden.
- Is energiek, lichamelijk fit en een echte aanpakker.
- Kan goed samenwerken en gaat zorgvuldig te werk.
- Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en is representatief.
- Woont binnen een straal van 25 kilometer van de standplaats in IJsselstein.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe chauffeur/verhuizer bij M. van Rooij Transporten & Verhuizingen bv.

t (030) 687 76 29
info@vanrooijverhuizingen.nl

Benodigde certificaten: VCA